‹ Back to list

Marianne Geervliet versterkt Balance HR als HR Partner

Brussel, 1 april 2019 – Marianne Geervliet komt als HR Partner aan boord bij Balance HR. Ze zal organisaties begeleiden die op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning of adviesverlening in HR. De komst van Marianne markeert tegelijk een nieuwe stap in de groei van het HR-netwerk.


Marianne focust op sterke matches tussen HR-freelancers en organisaties, en verzekert de follow-up van die samenwerkingen. Een rol die ze combineert met eigen HR-projecten bij klanten van Balance HR. Zo houdt ze, net als haar collega-HR Partners, de vinger aan de pols.

Expertise
"Ik ben heel enthousiast over deze stap”, vertelt Marianne. “Balance HR is een open collectief, dat zich naast haar profitactiviteit ook inzet voor startende ondernemers uit kansengroepen. Wat Balance HR doet, is maatschappelijk relevant en zoveel mogelijk wetenschappelijk gefundeerd. Ik geloof sterk in de positieve impact van die benadering."

Marianne heeft een solide achtergrond in HR. Zo was ze de voorbije jaren Compensation & Benefits and Mobility Consultant bij Mercer. Eerder oefende ze management- en commerciële functies uit en was ze actief in werving en selectie – bij HR-dienstverleners Robert Half, Adecco en Accent.

Kennisdeling
Volgens Managing Partner Edward Vanhoutte ademt Marianne de stijl van Balance HR: “Marianne pakt de zaken op een constructieve en onderbouwde manier aan en deelt graag kennis. Om zulke samenwerkingen draait het bij ons.”

“Ik ben dus erg blij dat Marianne aan boord komt”, gaat Edward verder. “Haar expertise, drive en sociale betrokkenheid zullen ongetwijfeld bijdragen aan onze impact en die van de mensen waarmee we samenwerken."

Bestendige groei
Balance HR werd de voorbije jaren een vaste waarde in de sector van HR-interim-management, met 2018 als recordjaar. Met de aanwinst van Marianne Geervliet zet de onderneming haar groei voort. Zo blijft Balance HR inzetten op leerinitiatieven voor HR-professionals. Ondertussen kijkt de organisatie verder uit naar extra HR Partners.

Balance HR: werk beter maken
Balance HR, opgericht in 2009, is een collectief van HR-freelancers dat HR-leiders adviseert en tijdelijk ondersteunt bij kritische HR-projecten of veranderingstrajecten. Samen begeleiden ze kanszoekenden die een eigen zaak starten. Allemaal met het oog op een missie: werk beter maken voor iedereen. 

Voor meer informatie, contacteer:

Marianne Geervliet, marianne@balancehr.be, +32 468 06 53 44
Edward Vanhoutte, edward@balancehr.be, + 32 474 98 45 34

Interesse in de rol van HR Partner?
Bekijk de vacature op de website van Balance HR.  

Be the first to comment on this post