‹ Back to list

Natalie Moriau versterkt Balance HR als HR Partner

Sinds kort versterkt Natalie Moriau Balance HR in de functie van HR Partner. In deze rol zal Natalie HR-leiders adviseren die op zoek gaan naar ondersteuning voor tijdelijke HR-opdrachten of veranderingsprojecten. Met deze aanwerving kan Balance HR verder inzetten op groei.

Natalie Moriau zal focussen op het verder uitwerken van het HR-freelancers netwerk en aanspreekpunt zijn voor HR-projecten. Natalie heeft een ruime expertise binnen HR en Compensation & Benefits in het bijzonder. Ze was actief als consultant bij PWC en Grant Thornton en heeft ook internationale ervaring opgedaan in het bedrijfsleven bij Huntsman (chemie) en Ansell (consumentengoederen). Om haar expertise verder te verruimen zal Natalie ook opdrachten uitvoeren voor klanten van Balance HR.

Door deze uitbreiding, kan Balance HR, ondertussen een vaste waarde in de HR-interim management sector, verder groeien. Balance HR blijft inzetten op het ontplooien van activiteiten zoals leerinitiatieven via cursussen en kennisgroepen, die toegevoegde waarde bieden aan haar uitgebreide portfolio van organisaties en freelancers.

Voor meer informatie, contacteer:

  • Natalie Moriau, natalie@balancehr.be, +32 479 91 04 59
  • Edward Vanhoutte, edward@balancehr.be, + 32 474 98 45 34

 

Balance HR, opgericht in 2009, is een netwerk van HR freelancers dat HR leiders adviseert en tijdelijk ondersteunt in hun opdracht. De freelancers begeleiden daarnaast kansarmen in hun zoektocht naar (beter) werk of bij de oprichting van een zaak. De missie van het netwerk is werk beter maken. 

Be the first to comment on this post